Wild Food reis (privé/op maat)

Forest To Plate

Gehost door Forest To Plate

In het aanbod van Forest To Plate vind je sinds enkele jaren ook Wild Food trips naar het buitenland terug. We gaan samen met lokale experts op ontdekkingstocht naar de eetbare natuur. Inschrijven individueel is ook dit jaar weer mogelijk voor verschillende bestemmingen en concepten. Daarnaast bieden we echter ook de optie aan om samen een reis op maat uit te werken. Bijvoorbeeld met enkele vrienden paddenstoelen plukken in de Franse Vogezen, op culinaire wildplukreis in Italië, avontuurlijk kanovaren in Zweden tot genieten van amandelbloesems in Marokko.

 

Een hele nieuwe wereld gaat open als je voorbij on ze grenzen kijkt, want overal op aarde vind je de meest verrassende wilde culinaire tradities.

 

Deze formule kan voor de meeste bestemmingen al vanaf 4 personen, en maximaal 18. We werken iets uit op maat van je groep, wensen en conditie, kinderen zijn zeker en vast ook welkom.

 

Aarzel niet om ons te contacteren, want alles is bespreekbaar.

[email protected] of 00324 74 30 62 76

www.foresttoplate.com

 

Een greep uit ons aanbod:

  • trekking te voet en per kano in Zweden
  • wildpluk avonturen in Marokkaanse Atlas
  • culinair wildplukken in de Franse of Italiaanse Alpen
  • zeilreis door het hart van Schotland
  • survival in Noorwegen
  • herfstkleuren en paddenstoelen in de Vogezen
  • nieuwe smaken en texturen in Colombiaanse Amazone

 

Forest To Plate

Maak kennis met Forest To Plate

Partner sinds 2024 Organisatie gevestigd België

Het verhaal van Forest To Plate begon in 2015 toen wildplukker en herborist Ben Brumagne de wereld rondreisde op zoek naar eetbare wilde planten, hun geheimen en geschiedenis. Na jarenlange studies en ontmoetingen wilde Ben zijn verwondering delen met anderen. Ondertussen nam ...